Wie ben ik?

Ik ben Alies Jacobs, opgegroeid in het hoge noorden, maar ik woon alweer vijf jaar in Assen.
Van jongs af aan ben ik al creatief met kaartjes maken, schilderen, pimpen en naaien. Ook het ondernemen zat er al vroeg in: op mijn 9de stond ik al met zelfgemaakte kaartjes op de rommelmarkt. De opbrengst investeerde ik weer in creatieve materialen.

Na mijn opleiding SPW ben ik gaan werken in de gehandicaptenzorg. De verhalen achter mensen boeien mij enorm en zorgen voor mensen geeft mij een voldaan gevoel. Mijn creatieve ideeën kon ik daar alleen niet echt de ruimte geven.

Daarom heb ik eind 2017 mijn opleiding interieurstyling afgerond. Daarna heb ik een half jaar praktijkervaring opgedaan bij een collega interieurstylist. Dat vormt een goede basis om vanaf 2018 zelf als interieurstylist te werken. Ik heb veel zin om al mijn creativiteit in mijn eigen bedrijf te stoppen. Ik zet jouw wensen graag om in bijvoorbeeld een mooie plattegrond, moodboard of een lichtplan.

Logo GeWOON Alies voor compleet interieuradvies

Ook nu ga ik weer op zoek naar het verhaal achter de mensen, achter hun huis en achter alle mooie spullen met herinneringen. Het combineren van een nieuw interieur met bestaande spullen vind ik de leukste uitdaging. En wil je oma’s stoeltje een nieuw stofje geven of moet er een nieuw kleurtje op je kledingkast van vroeger? Ook dat kan ik voor je regelen!

Ik omschrijf mijzelf als: creatief in de breedste zin van het woord, gek op behangetjes, meedenkend, dol op mijn twee kleine jongens, sportief en enthousiast.

Wil je meer weten over mijn diensten? Kijk dan bij mijn diensten of stuur me gelijk een bericht, dan plannen we een kennismaking.