Over mij

Het gezicht achter het ontwerp.

Mensen gelukkig maken in hun huis.

Daar word ik blij van.

Hoe het begon

Ik ben Alies Jacobs. Opgegroeid in het hoge noorden, maar ik woon alweer vijf jaar in Assen. Van jongs af aan ben ik al creatief met kaartjes maken, schilderen, pimpen en naaien. Ook het ondernemen zat er al vroeg in: op mijn 9de stond ik al met zelfgemaakte kaartjes op de rommelmarkt. De opbrengst investeerde ik weer in creatieve materialen.

Na mijn opleiding SPW ben ik gaan werken in de gehandicaptenzorg. De verhalen achter mensen boeien mij enorm en zorgen voor mensen geeft mij een voldaan gevoel. Mijn creatieve ideeën kon ik daar alleen niet echt de ruimte geven.

Daarom heb ik eind 2017 mijn opleiding interieurstyling afgerond. Daarna heb ik een half jaar praktijkervaring opgedaan bij een collega interieurstylist. Dat vormt een goede basis om vanaf 2018 zelf als interieurstylist te werken.

Ik heb veel zin om al mijn creativiteit in jouw nieuwe interieur te stoppen. Ik zet jouw wensen graag om in een mooie plattegrond, moodboard of een lichtplan.

Laat je verrassen tijdens een gratis kennismaking.

Ook als interieurstylist zoek ik naar het verhaal achter de mensen. De anekdote bij hun huis of de mooie herinneringen bij alle spullen.

Het combineren van een nieuw interieur met bestaande spullen vind ik de leukste uitdaging. En wil je oma’s stoeltje een nieuw stofje geven of moet er een nieuw kleurtje op je kledingkast van vroeger? Ook dat regel ik voor je!

Mijn advies in nummers.

1 x
Interieuradvies

Mooi, uniek en op maat.

1
Partners

Echte merken, echte kwaliteit.

1 x
Verkoopstyling

Verkoop je huis beter.