Workshops

Inspiratie in vele soorten en maten.

Previous
Next

Interieur verwendag

Blader jij elk woonblad van voor tot achter door? Mis je sfeer en warmte in huis? En heb je alle woonwinkels al van binnen gezien, maar toch kom je er niet uit met die nieuwe inrichting? Zoek niet langer. Deze interieur verwendag is precies wat jij nodig hebt!

Leer je huis in te richten zoals een interieurstylist dit zou doen. Ontdek hoe je de juiste meubels en accessoires uit kunt kiezen. Stel onbeperkt vragen over je interieur. En geniet van de relaxte sfeer en lekker gezond eten en drinken. 

Na dit dagje uit ga je met een goed gevoel én een tof interieurontwerp naar huis.

Kosten
€150,-

Verzorgd door Gewoon Alies & Sandra’s Interieurstyling

Tijd Activiteit
10.00 - 11.45
Thema sfeer & kleur
11.45 - 12.15
Healthy lunch
12.15 - 14.00
Thema indeling & verlichting
14.00 - 14.30
Uitgebreide high tea
14.30 - 16.00
Product- en materiaalkeuze

Dagindeling

Wees gerust. Je bent niet de enige die er niet alleen uit komt. Wij horen dit ontzettend vaak bij kennismakingsgesprekken en zijn inmiddels zeer ervaren in het oplossen van deze interieurissues.

Twijfel niet langer, meld je nu aan en laat ons met je meedenken en meekijken. Samen maken we er een gezellige, creatieve interieurdag van!

Beschikbare data  

31-10-2020

Locatie
Assen

Tijd Activiteit
10.00 - 11.45
Thema sfeer & kleur
11.45 - 12.15
Healthy lunch
12.15 - 14.00
Thema indeling & verlichting
14.00 - 14.30
Uitgebreide high tea
14.30 - 16.00
Product- en materiaalkeuze

"Inspiratie. Daar begint het allemaal mee."

Moodboard maken voor pubers

Is de kamer van jouw puber te kinderachtig en echt niet stoer meer? En liggen jullie stijlen ver uit elkaar waardoor je er niet uit komt?

Ik heb de oplossing: ik kom bij jullie thuis en ga met jouw puber een moodboard maken. Dit gaat jullie helpen om die droomkamer te realiseren.

De kosten zijn € 85,00 en we zijn hier ongeveer 2 uur mee bezig. Het is ook mogelijk om dit op een avond te plannen. Heb je meerdere kinderen die dit leuk vinden en op hetzelfde moment kunnen aansluiten? Dan betaal je voor elk extra kind € 20,00.

Moodboard voor stellen

Hebben jullie allebei verschillende ideeën over de inrichting en komen jullie er niet uit? Samen gaan we de uitdaging aan en maken we een moodboard waar jullie je beiden in kunnen vinden. Ik kom bij jullie thuis en zorg voor alle materialen zoals tijdschriften, kleurstalen, behang, hout etc.

De kosten zijn € 95,00 en we zijn hier ongeveer 2.5 uur mee bezig. Het is ook mogelijk om dit op een avond te plannen.

Op maat

Heb jij zin om met een groepje vriendinnen of collega’s een workshop te volgen? Of organiseer jij misschien binnenkort een vrijgezellenfeest of nichtendag? Ik kan jullie workshops op maat en budget aanbieden. Het kan bij jou thuis of ik regel een locatie, inclusief of exclusief eten en drinken. Alles is mogelijk.