Workshops

INTERIEUR VERWENDAG

Verzorgd door: Gewoon Alies & Sandra’s Interieurstyling 

Zit jij ook zo graag op Pinterest en blader je elke woonbladen van voor tot achter door onder het genot van een hapje en drankje? Ben je al bij de nodige woonwinkels langs geweest, kom je er alleen niet helemaal uit en ben je nu echt wel toe aan die nieuwe inrichting? Dan is deze interieurverwendag precies wat jij nodig hebt!

Leer je huis in te richten zoals een interieurstylist dit zou doen, stel onbeperkt vragen over je interieur en ga aan het eind van de dag met een goed gevoel en een tof interieurontwerp naar huis. Voor de totaalbeleving wordt er de hele dag gezorgd voor een relaxte sfeer met lekker gezond eten en drinken zodat je echt even kan genieten van een dagje uit!

Mis jij ook:

·        Sfeer en warmte in huis?

·        Het vertrouwen om de juiste meubels en accessoires uit te kiezen?

·        De Helikopterview met betrekking tot je eigen interieur?

·        Een helder stappenplan om je interieurwensen te realiseren?

Dan ben je echt niet de enige, wij horen dit ontzettend vaak bij kennismakingsgesprekken en zijn inmiddels zeer ervaren in het oplossen van deze interieurissues. Twijfel niet langer, meld je nu aan en laat ons met je meedenken en meekijken. Samen maken we er een gezellige, creatieve interieurdag van!

Dagindeling:

10.00 – 11.45 Thema Sfeer & Kleur

11.45 – 12.15 Healty Lunch

12.15 – 14.00 Thema Indeling & Verlichting

14.00 – 14.30 Uitgebreide High Tea

14.30 – 16.00 Product- en materiaalkeuze

Data:  13-04-2019      29-06-2019       14-09-2019       16-11-2019

Locatie: Emmen

Kosten: €150,- inclusief btw

Huiswerk: Foto’s en afmetingen meenemen van de ruimte die je opnieuw wil inrichten.

Extraatje: Goed gevulde Goodiebag na afloop

Aanmelden kan via contactformulier of via info@gewoonalies.nl

Workshop moodboard maken voor stellen

Hebben jullie allebei verschillende ideeën over de inrichting en komen jullie er niet uit? Samen gaan we de uitdaging aan en maken we een moodboard waar jullie je beiden in kunnen vinden. Ik kom bij jullie thuis en zorg voor alle materialen zoals tijdschriften, kleurstalen, behang, hout etc.

De kosten zijn € 95,00 en we zijn hier ongeveer 2.5 uur mee bezig. Het ook mogelijk om dit op een avond te plannen.  Via het contactformulier kan je mij een bericht sturen om een datum te prikken.

Workshop moodboard maken voor pubers

Moodboard voor inspiratie om je interieur nog mooier te maken

Is de kamer van jouw puber te kinderachtig en echt niet stoer meer?! En liggen jullie stijlen ver uit elkaar waardoor je er niet uit komt?! Ik heb de oplossing: ik kom bij jullie thuis en ga met jouw puber een moodboard maken. Dit gaat jullie helpen om die droomkamer te realiseren.

De kosten zijn € 85,00 en we zijn hier ongeveer 2 uur mee bezig. Het ook mogelijk om dit op een avond te plannen.
Heb je meerdere kinderen die dit leuk vinden en op hetzelfde moment kunnen aansluiten? Dan betaalt elk extra kind € 20,00.

Via het contactformulier kan je mij een bericht sturen om een datum te prikken.

Workshop op maat

Heb jij zin om met een groepje vriendinnen of collega’s een workshop te volgen? Of organiseer jij misschien binnenkort een vrijgezellenfeest of nichtendag? Ik kan jullie workshops op maat en budget aanbieden. Het kan bij jou thuis of ik regelen een locatie, inclusief of exclusief eten en drinken, alles is mogelijk.

Via het contactformulier kan je mij een bericht sturen om een datum te prikken.